test1

ansökan

 

Bli medlem

Välkommen till SvIFF:s företagsnätverk – en plattform skapad för småföretagare som vill stärka sina affärsrelationer, få exklusiva rabatter från samarbetspartners och ta del av kvalificerad affärsrådgivning.

På Sveriges Internationella FöretagarFörening är vi övertygade om att ett starkt nätverk och tillgång till resurser spelar en avgörande roll för företagens framgång. Här erbjuds en unik chans att växa din verksamhet och skapa långsiktiga företagsrelationer inom ramen för vår växande och stöttande företagsgemenskap.

Läs vidare för att upptäcka hur du kan dra nytta av vårt nätverk och dess förmåner för ditt företags framtid.

Bli medlem här

BizClub medlemskap

Accelerator program

Registration

spridningskonferens

Acceleratorprogrammet

Vi är stolta och glada att presentera er vårt kommande projekt  "Acceleratorprogrammet" - en kurs om proaktivt entreprenörskap. Det är en kurs för de som har redan startat ett företag(genom SvIFF eller på egen hand) i Sverige och behöver hjälp med att sätta fart på sin verksamhet. Planerat innehåll: ekonomi och redovisning, GDPR, digitalisering av ditt företag, socialförsäkring, lagar och regler, returrätt och med mera.

Kursen ska skapas utifrån unga företagarens behöv och frågor. Hjärtligt välkomna att skicka in en intresseanmälan via länken. Just nu söker vi finansiering från Europeiska socialfonden för att ha möjlighet att starta detta projekt. I september kommer ni alla som gjorde anmälan får mer information om kursen. 

Kursen planeras att vara båda digital och med deltagande på plats i Stockholm. Välkomna med anmälan!

Avslutningsceremoni för deltagare av ESF projekt "Care Ukraina Entrepreneurship"

Den 29:e augusti hade vi avslutningsceremoni för deltagare av ESF projekt "Care Ukraina Entrepreneurship".

100 deltagare deltog i kursen och 15 av de har redan registrerat sin verksamhet i Sverige och börjat sin väg som entreprenörer.

En väg från idé till att starta ett företag som vi gick tillsammans och detta gör oss väldigt stolta!

Tack alla som gick kursen och stort tack till alla kursledare och administratörer!

  • 1
  • 2
  • "För mig tog det alldeles för lång tid att förstå att ensam inte är stark, tillsammans med andra skapas värde så mycket snabbare.”
    Hans Hallengren, ordförande i SvIFF

  • "Ett lån är inget värt utan råd, ett råd är inget värt om det inte finns kapital som bevisar tron på rådet! I SvIFF knyter vi ihop goda råd med det goda kapitalet."
    Charlotte Lundberg, grundare av Favafond

FACEBOOK      INSTAGRAM       LINKEDIN

© 2020 Sveriges Internationella FöretagarFörening