Medlemsförmåner

För att du som företagare ska känna att det är värt att gå med i SvIFF så har vi förhandlat fram olika rabatter på sådant som ett företag behöver och använder i sin verksamhet. Saknar du något så hör av dig så ska vi försöka få till en deal med den leverantör eller bransch du saknar.

När du handlar genom dessa samarbetspartners så stödjer du oss indirekt då en del av det du betalar går tillbaka till SvIFF så vi kan göra mer för dig och ditt företagande. Så spara pengar och stöd vårt arbete genom att använda dessa rabatter.

Företagsförsäkring - Prova på under 6 månader för 750 kr

Redovisningspaket (bokföring, redovisning, deklaration, bokslut) 15 % rabatt

IT-paket (domän, hosting, websida design) 15 % rabatt

Kassasystem )kassaapparat, kortläsare) 100 kr rabatt per månad

Mikrofinansiering - 2 timmars konsultation gratis

Grafisk desig/Logga (på gång)

Fler erbjudanden är på ingång - så bli medlem och håll dig uppdaterad!

Bli medlem i ett aktivt nätverk som ger dig bästa förutsättningarna för ett framgångsrikt företagande. Hos SvIFF samlas en bredd av människor i en stor variation av företag och idéer. Det är i denna mångfald du hittar de som kan stötta dig, ge dig rätt råd för just ditt företags utveckling.

  • "För mig tog det alldeles för lång tid att förstå att ensam inte är stark, tillsammans med andra skapas värde så mycket snabbare.”
    Hans Hallengren, ordförande i SvIFF

  • "Ett lån är inget värt utan råd, ett råd är inget värt om det inte finns kapital som bevisar tron på rådet! I SvIFF knyter vi ihop goda råd med det goda kapitalet."
    Charlotte Lundberg, grundare av Favafond

FACEBOOK      INSTAGRAM       LINKEDIN

© 2020 Sveriges Internationella FöretagarFörening